Kaća Živković: Uplašena sam zbog insulinske rezistencije

Showbiz 27. avg. 202023:00 > 23:28
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Posle upoznavanja bolesti i razgovora s ljudima shvatila sam da mnoge žene boluju od toga, te da može normalno da se živi sa tom dijagnozom. Bolest može da se drži pod kontrolom, ali mora se pridržavati terapije i zdravijeg života", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Katarina Živković prošle godine je saznala da boluje od insulinske rezistencije. Pevačica otkriva da se nakon saznanja te vesti uplašila jer nije znala s čim se susreće. Međutim, zahvaljujući konsultacijama sa lekarima i ljudima koji prolaze kroz isti problem, ona je promenila neke životne navike i za sada je sve pod kontrolom.

View this post on Instagram

#glamorshots [email protected]_

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

„Bilo je strašno nakon saznanja da imam insulinsku reziszenciju. Velika sam paničarka i kada dođem do nečeg sa čim se ranije nisam susretala uvek se uplašim. Posle upoznavanja bolesti i razgovora s ljudima shvatila sam da mnoge žene boluju od toga, te da može normalno da se živi sa tom dijagnozom. Bolest može da se drži pod kontrolom, ali mora se pridržavati terapije i zdravijeg života. Ja sam korigovala ishranu i počela da treniram“, rekla je folkerka.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar