Jelena Đoković spustila Baku Praseta na finjaka

Showbiz 13. jan. 202119:46 > 20:10
Podeli:
Foto:Claudia Albuquerque / Bestimage / Profimedia/E-Stock/Časlav Vukojičić

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase otkrio je na svom Jutjub kanalu da je pre nekoliko godina poželeo da se fotografiše sa teniserom Novakom Đokovićem, međutim, njegova supruga Jelena Đoković mu je na kulturan način dala do znanja da se to neće dogoditi - a imala je i jak razlog za to.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Bogdan je tada zaključio da će mu biti teško da se probije do Đokovića, koji je u tom trenutku bio u Srbiji, tako što će kontaktirati njegovu suprugu Jelenu. Ona mu je odgovorila, ali Ilić nije dobio odgovor kojem se nadao.

Jelena Đoković Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

„Ha, ha, ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvek pratim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate…“, napisala mu je Jelena Đoković, a Baka Prase je u svom videu pročitao ovu poruku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar