Baka Prase ponizio Hrvaticu jezivim seksističkim uvredama

Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Baka Prase

Nakon ispovesti Paule Hublin, jedne od učesnica rijalitija "Zadruga", u kojoj je priznala kako ju je Baka Prase vređao i ponižavao jer nije htela da ima odnose sa njim, poznati jutjuber odgovorio je na svoj način, snimivši video u kojem je ovu devojku "isprozivao" u svom maniru.

PROČITAJTE JOŠ

Učesnica rijalitija Paula Hublin priznala je pre par dana da se ljubila sa Bakom Prasetom, nakon čega je, kako je rekla, poznati jutjuber bio izričito neprijatan prema njoj, te ju je i vređao, jer navodno nije htela da ima odnose sa njim.

Povodom ove njene izjave, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase snimio je video u kojem je izneo svoju stranu priče, koja uključuje seksističke uvrede na račun spomenute devojke.

Foto:Screenshot/Youtube/Baka Prase

„Sad ću da vam ispričam o čemu je reč. Jedna učesnica Zadruge koja je bila kod mene,  priča o tom doživljaju. Ne bih se obazirao na ovakve komentare da nije pomenula neke laži na kraju, koje su baš ružne“, rekao je jutjuber na početku videa, pa je nastavio:

„Javila se – Došla sam u Beograd, treba mi tvoj ku**c“, počeo je sa uvredama Baka Prase, pa je ispričao svoju verziju ovog događaja.

„Da li je normalno da devojka dođe u deset uveče kod nekoga koga ne poznaje? Ona je još iz druge države. Mi smo se onda ljubili i krnjali, i ona kaže – Ja neću ništa više, ja nisam kao ostale. Meni je tad „skočila temperatura“. Razgovarao sam sa njom, ona se na kraju opustila… Nije došla kod mene da bismo igrali „čoveče ne ljuti se“. Nisam bacao dve šestice da se krećem, već da ga ubacim dva puta.“

Foto:Youtube/Baka Prase

Nakon ovakve metafore, jutjuber je postao brutalniji.

„Što mislite da sam puštao brke? Pa da mogu da ih omastim“, rekao je on cinično, pa je priznao kako je tokom odnosa koristio zaštitu.

„Koristio sam kondom. Zaštita je bila na mestu. Nemate brige, neće se oprasiti.“

Međutim, ovo nije bilo jedino poistovećivanje devojke iz Zadruge sa životinjom.

„Ja sam samo mužjak koji je video privlačnu ženku i zaskočio je. Ne vidim u čemu je tu problem“, zaključuje jutjuber, nazvavši kasnije Paulu „lujkom“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar