Podeli
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Voditelj i humorista Ivan Ivanović, komentarisao je na Tviteru online vest lista "Danas", navodeći da je u Kriznom štabu vlada "potpuno ludilo i nejedinstvo".

“Ide gas, što bi rekli klinci. Potpuno ludilo i nejedinstvo u kriznom štabu. I pranje obraza i ruku, naravno ko šta ima”, napisao je Ivanović komentarišući izjave član Kriznog štaba, epidemiologa Branislav Tidorović, koje je preneo list “Danas”.

Tiodorović je gostujući na RTS-u izjavio da najveću opasnost po zdravstvenu situaciju u zemlji vidi u posledicama takozvanog “Crnog petka“, kada je veliki broj građana zbog popusta u prodavnicama stajao u redovima.

PROČITAJTE JOŠ

“Pogledajte zapad, pogledajte Sloveniju. Tamo Crni petak nije postojao. To ne predstavlja ni jedan promil što se ekonomske koristi tiče, a od neprocenjive je štete za organizovanosti zdravstvene službe i očuvanja zdravlja. U ovom trenutku je zdravlje najvažnije i po cenu ekonomije”, kazao je Tiodorović.

Voditelj Ivan Ivanović, poznat je kao neko ko na društvenim mrežama, a pogotovo na Tviteru, često kritikuje vladajuću partiju, ali i druge važne pojedince i institucije u zemlji.

Ovo nije prvi put ni da je kritikovao Krizni štab tokom pandemije koronavirusa. Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar