Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nedaleko od epicentra jutrošnjeg zemljotresa koji se dogodio u Hrvatskoj, u kući u Staroj Drenčini, živi i pevačica Ivana Banfić sa svojim suprugom i sinom. U polusnu je iskočila iz kreveta, a na sreću, kuća koja se nalazi 11 kilometara od Petrinje, nije pretrpela nikakvu vidljivu štetu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Ivana Banfić sa suprugom i sinom živi nedaleko od epicentra jutrošnjeg zemljotresa. Njihova kuća u Staroj Drenčini, naselju u sastavu Siska, nalazi se 11 kilometara od Petrinje, a kako su oni doživeli zemljotres, otkrila je sama pevačica za Slobodnu Dalmaciju.

„Fino je treslo. Kod nas u kući se nije ništa dogodilo, pala je jedna figurica. Ali, u polusnu sam skočila iz kreveta i ne mogu da odredim koliko je treslo, možda pola minuta. Brujalo je“, rekla je Ivana Banfić, pa dodala:

„Izleteli smo van kuće, pa smo čekali hoće li drugi potres. Sad planiramo da idemo da legnemo. Naša kuća, koju su izgradili baka i deda je postojana“, ispričala je pevačica.

Podsetimo, seizmografi Seizmološke službe zabeležili su jak zemljotres u Hrvatskoj jutros u 6 sati i 28 minuta s epicentrom kod Petrinje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)