Ivan Ivanović: Da li životi naprednjaka više vrede

Share:
Ivan Ivanović Foto: Ivan Dinić/Nova S
Ivan Ivanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Poznati voditelj Ivan Ivanović objavio je na svom Tviter profilu vest o tome da je uhapšen čovek koji je preko telefona pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom sinu Danilu, kao i zameniku gradonačelnika Beograda, Goranu Vesiću. Uz tu vest, Ivanović je napisao komentar u kojem oštro kritikuje vlast, jer je i sam prošao kroz takve pretnje, zbog kojih niko nije odgovarao.

“Isto ovo je uradio Sarapa meni i još dodao na Tviter. I nikom ništa, lagano radi jutarnji. Da li životi naprednjaka više vrede? Ili je njihovim simpatizerima više dozvoljeno”, napisao je Ivanović.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Predrag Sarapa, voditelj jutarnjeg programa na “Pinku”, pretio je Ivanu Ivanoviću preko telefona i Tvitera, nakon Ivanovićeve interpretacije izjave ministra spoljnih poslova Nikole Selakovića – da se Srbi ne bi prezivali na “ić” da nije bilo Stefana Nemanje.

“Sarapa je uradio neke stvari zbog kojih ljudi kada nešto tako napišu na Tviteru, dobiju 30 dana zatvora odmah. Sve ono što je izgovorio, prijavio sam policiji, i sada čekam da vidim šta će policija i tužilaštvo da urade po tom pitanju”, rekao je Ivanović tim povodom u velikom intervjuu za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Your comment