Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Prvi zadatak je da uvedem ovih 120 kandidata i da vidimo ko će od njih uspeti da se izbori. Onaj ko to uspe, ja ću ih voditi dalje da se bore toko šoua. Drugi zadatak je podizanje platformi koje će omogućiti regionalnu selekciju najtalentovanijih kandidata i da im se ponudi rešenje za to što oni žele da osvare u životu. Treći zadatak je da ukoliko neko pokaže taj potencijal, njihovim karijerama ćemo se ozbiljno pozabaviti", rekao je, između ostalog, novi direktor muzičke produkcije "Granda" Aleksadar Milić.

Muzički producent Aleksandar Milić Mili od prošle nedelje je postao najnovije pojačanje „Grand“ i postao novi direktor muzičke produkcije. Pored toga što će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, muzičar je postao i deo najgledanijeg takmičenja „Zvezde Granda“ i radiće na usavršavanju mladih talenata. Pored toga što će voditi grupu od 120 novih kandidata, on će biti zadužen za razvoj karijera pevača koji tokom šou programa budu pokazali potencijal da jednog dana napreduju u poslu. Pod okriljem „United Media“, Milić će raditi i na razvoju online platforme, koja će okupiti sve talente iz regiona iz raznih muzičkih žanrova.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Tvorac najvećih srpskih pevačkih zvezdi u razgovoru za portal Nova.rs otkriva kako je došlo do saradnje sa produkcijom „Grand“, kakva su njegova lična pravila i zadaci, koliko je kreativni ditektor Saša Popović uticao na njegovu odluku, a dotakao se i budućih biznis planova koji se podižu na mnogo veći nivo u odnosu na ranije.

„Ruke su mi odrešene skroz, moja pozicija to obezbeđuje. Za ove nove stvari smo zajedno Saša Popović, Baki i ja diskutovali kako bi sve funkcionisalo bolje. Za sada u „Zvezdama Granda“ imam tri zadatka. Prvi zadatak je da uvedem ovih 120 kandidata i da vidimo ko će od njih uspeti da se izbori. Onaj ko to uspe, ja ću ih voditi dalje da se bore toko šoua. Drugi zadatak je podizanje platformi koje će omogućiti regionalnu selekciju najtalentovanijih kandidata i da im se ponudi rešenje za to što oni žele da osvare u životu. Treći zadatak je da ukoliko neko pokaže taj potencijal, njihovim karijerama ćemo se ozbiljno pozabaviti“, rekao je Mili i dodao zbog čega ranije nije ušao u priču sa „Grand“ produkcijom.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Oduvek sam imao želju da se bavim mladima, od 18, 19 godine sam radio samo velike projekte i nikada nisam imao prilike da to uradim. To je nešto što, onako, nekog kreativca koji se bavi sudbinama ljudi sa kojima radi, kako će taj projekat proći, kako će turneja posle izgledati, navlači me da od početka usmeravam. Logično je bilo da pre, ili kasnije, napravimo tu saradnju. Nisam se ranije priključio ovom timu jer nisam imao kada. Od 1995. godine preuzeo sam Cecu Ražnatović kao najveći projekat na Balkanu. Za to vreme napravio sam prve albume Ani Nikolić, Maji Berović i mnogima koje danas imaju predivne karijere. Takođe, tu je i „Miligram“ koji je nekako najbrži u istoriji muzičke produkcije. Jednosavno, vreme mi nije dozvoljavalo. Ukazala se potreba da ja sudelujem u projektima koje planira „United Media“ i cela njihova mreža, bukvalno da se ceo posao podigne na neki novi nivo i da se osveži. Mislim da odatle dolazi poriv te saradnje. Radi se o jednoj ideji koja je jako originalna i koja je već u pripremi, a to je da se svi regionalni talenti, bez obzira na vrstu muzike, okupe na jednom mestu i odatle se deligiraju za nove šoue. To poverenje koje su „Zvezde Granda“ stekle da prebacimo na još regionalni prostor nego što je bio do sada“, kazao je, između ostalog, muzičar.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

S obzirom na to da je Aleksandar u svojoj dugogodišnjoj karijeri organizovao brojne koncerte i bavio se karijerama najpoznatijih pevača, on će prisvojiti neke svoje metode u daljem radu.

„Svako od nas ima neki svoj način rada. Ja sam uvek radio sa jednim izvođačem i kad uzmem jedan projekat gledam da ga dovedem do savršenstva, da ima svoju tržišnu, komercijalnu i umetničku opravdanost. A sad radim sa puno njih. Pokušaču da celu energiju prenesem na nove talente“, rekao je muzičar.

Ceo video intervju pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)