Komentar Milene Radulović ispod objave Ane Nikolić je hit

Showbiz 24. jan. 202110:56 > 10:5812 komentara
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon što je pevačica Ana Nikolić, zajedno sa brojnim drugim javnim ličnostima podržala Milenu Radulović, glumicu koja je optužila Miroslava Miku Aleksića za višestruko silovanje, usledio je i Milenin komentar na Instagramu, koji je bukvalno zapalio korisnike društvenih mreža.

„Ne poznajem lično ovu mladu damu, imaš svu moju podršku! Dosta je bilo tišine!“, napisala je Ana Nikolić, a potom je usledio Milenin komentar.

„Dugo sam mislila da l’ ovo da napišem, a odmah sam pozelela. Ja sam pi*ko Milena! Hvala“, bila je reakcija glumice o kojoj su ubrzo počele da bruje društvene mreže.

Komentar „Ja sam pi*ko Milena“, odnosi se na jednu od viralnih rečenica koju je Ana izgovorila u telefonskom razgovoru, kada je bivšem suprugu „uništila“ automobil (prim.aut. Ja sam pi*ko Ana).

Foto:Screenshot

Podsetimo, nedavno je poput bombe odjeknula ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

PROČITAJTE JOŠ

U snažnom svedočenju koje je Radulović dala za “Blic”, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

“Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. aut.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.”

Glumci, pevači, voditelji, novinari, politički aktivisti, članovi i predsednici nevladinih organizacija – svi oni stali su u odbranu i pružili podršku glumici Mileni Radulović. 

Pored mnogobrojnih komentara podrške koji su od glumaca Milana Marića, Aleksandra Radojičića, Ivana Bosiljčića, Miodraga Radonjića, Gorana Šušljika, koleginice Nine Janković, Jelisavete Orašanin, Ane Franić, Nade Šargin, voditeljke Marije Kilibarda, Minje Miletić i Irine Vukotić stigle na Instagramu, javne ličnosti su o ovoj temi bile naročito glasne i na Tviteru, te su pozvali na solidarnost sa Milenom Radulović. Pojedini od njih, prepričali su i svoja lična iskustva sa Mikom Aleksićem.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar