Mirza Selimović Bonasera Foto: Promo
Foto: Promo

"Publika se zaželela dobre pesme, a i mi publike, tako da atmosfera na nastupima uvek dođe do usijanja. Održavanje nastupa u trenutnim okolnostima u kojima nastupamo su prava mala intimna druženja, prema mom mišljenju", rekao je pobednik "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ Mirza Selimović jedan je od malog broja pevača koji vredno nastupa svakog vikenda. Mere predostrožnosti u klubovima i diskotekama zbog koronavirusa svuda su zastupljene, ali pevač kaže da to ne utiče na njegovu svirku. Kao i pre situacije sa pandemijom, on se maksimalno trudi da održi dobru energiju i atmosferu, bez obzira na to da li je na njegovom nastupu 100 ili 500 ljudi.

„Celokupna situacija sa epidemiološkom situacijom je sve disciplinovala, pa i nas. Publika se zaželela dobre pesme, a i mi publike, tako da atmosfera na nastupima uvek dođe do usijanja. Održavanje nastupa u trenutnim okolnostima u kojima nastupamo su prava mala intimna druženja, prema mom mišljenju. Obzirom na to da su u klubovima mere predostrožnosti na visokom nivou, mislim da smo s tog aspekta prilično sigurni“, rekao je pevač za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)