Hajek: Jecala sam dok sam snimala seks scene sa Banderasom

Podeli:
Salma Hajek Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Proslavljena holivudska glumica Salma Hajek svoje prve uloge igrala je u meksičkim telenovelama krajem 80-ih godina, dok se u Holivudu ipak probila nešto kasnije. Film koji joj je "otvorio vrata" 1995. godine bio je "Desperado" redatelja Roberta Rodrigeza, u kojem je glumila partnerku Antonija Banderasa. Sada, skoro 30 godina nakon tog filma, Salma je otkrila kako joj nije bilo ni malo prijatno dok je snimala ljubavne scene sa Banderasom.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica se u početku borila kako bi savladala engleski jezik što bolje. Imala je i disleksiju, što joj je uveliko otežavalo učenje jezika na početku karijere. Međutim, s prvom značajnom ulogom u velikom projektu, pojavile su se i nove muke. Gostujući u podcastu „Armchair Expert“ Daksa Šeparda i Monike Padman, Salma je otkrila kako nije imala pojma da će s kolegom morati da snima eksplicitne scene. Nije je, kako kaže, niko ni na šta prisiljavao, ali je objasnila zbog čega joj je to bilo traumatično iskustvo.

– Bila sam apsolutno prestravljena! Počela sam neutešno plakati na setu, bilo me strah, mislila sam da ja to neću moći. Zapravo sam se najviše bojala Antonija. On je ustvari bio jako drag, ali plašila me ta njegova sloboda. Njemu su te scene seksa bile ništa, a ja sam jecala. Reditelj Robert Rodrigez i on bili su neverovatni. Ni na šta me nisu prisiljavali, niti su vršili pritisak na mene. Bili su svesni da je meni to traumatično iskustvo, pa su me čak pokušali i nasmejati. Sećam se da nisam ispuštala peškir kojim sam bila pokrivena iz ruku, ali nekako smo ipak i to snimili – prisetila se ove davne avanture glumica, koja je i danas u odličnim odnosima s Banderasom.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Zaključila je kako je cela priča možda iz današnje perspektive i smešna, ali da je ženama svakako teže jer su opterećene stvarima kojima muškarci nisu, i ne moraju biti.

– Stalno sam razmišljala o svom ocu i bratu, pitala se hoće li oni to videti, hoće li ih ih drugi ljudi zadirkivati zbog mene… Muški glumci ne moraju s tim da se nose. Njihovi očevi verovatno su samo ponosni što im sin glumi mačo tipa u krevetu – ispričala je Salma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar