Foto: Sony Pictures / Planet / Profimedia

Ponedeljak ne mora da bude sumoran, dosadan i definitivno ne onaj dan u nedelji koji će vam isisati sav duh iz tela i ostaviti vas da izmrcvareno ležite na kauču. Želite malo seksi avanture i dobre zabave? Film "The Interview" je idealan za večeras.

Luckasti voditelj šou-programa Dejv, koga tumači Džejms Franko i njegov pajtos, producent Aron, koga tumači Set Rogen, neočekivano dobijaju priliku kakva se pruža samo jednom u životu. Poziv da odu u Pjongjang i naprave ekskluzivni intervju sa severnokorejskim Vrhovnim vođom u specijalnom izdanju šou-programa ‘Skylark Tonight’, izgleda kao ostvarenje najlepših snova.

PROČITAJTE JOŠ

Vođa je veliki fan njihove emisije, pa je rado pristao da odgovori na nekoliko pitanja (koje će sam odabrati, normalno) pred višemilionskim auditorijumom domaće i svetske javnosti. Ortaci su oduševljeni, ali početni entuzijazam će naglo da splasne kada se u celu priču umešaju CIA-agenti.

Pored kontreoverznih najava i dosta eksplicitnih scena, posebno se odvojila ona u kojoj Dejv i Aron uživaju prskajući šampanjcem nekoliko korejskih, potpuno golih, super modela. Malo je reći da je ova scena postala kulta, a da je Dejv (prim.aut Džejms Franko) neodoljivo seksi u svakoj od njih.

Tako da, ne oklevajte – uključite net i odgledajte ovu urnebesnu komediju još večeras.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.