Goca Božinovska prodaje stan koji je nasledila od Šijana

Showbiz 15. nov. 202017:41
Podeli:
Goca Božinovska Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Goca Božinovska rešila je da proda stan u centru Beograda, koji je nasledila od pokojnog supruga Zorana Šijana, saznaje portal Nova.rs. Folkerka se na taj korak odlučila u dogovoru sa svojom porodicom jer godinama ne koristi tu nekretninu, a troškovi za održavanje su prilično veliki. 

PROČITAJTE JOŠ

„Taj stan su obično koristila deca da prespavaju kada ostanu do kasno u gradu i da se ne bi u sred noći vraćala u Surčin, gde imaju porodičnu kuću. Tu je najčešće boravila Gocina najstarija ćerka Jelena Vučković kada se takmičila u „Zvezdama Granda“ i imala brojne obaveze oko snimanja emisija. Njoj je tada odgovaralo da bude smeštena u centru grada jer joj je sve bilo blizu. Više puta je dolazi i pevačicin sin Mirko sa društvom, ali nije se dugo zadržavao“, otkriva naš izvor i dodaje da folkerka nije htela da ga izdaje.

„Goca nije želela stanare. Često je odlazila u stan radi generalnog spremanja, ali ona tek nije tamo provodila vreme. Uvek je htela da ima tu nekretninu, za ne daj Bože, ali stvari su sada drugačije. Ona nije ovu odluku donela zbog trenutne krize usled koronavirusa već zato što ne želi dodatne troškove. I te kako lepo živi od svoje ušteđevine, ali ne rasipa se na sve strane“, kaže naš izvor.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali nije se javljala na telefon do izlaska ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar