Glumac proveo 52 dana u pustinji dok je pisao autobiografiju

Podeli:
Metju Mekonahi
Metju Mekonahi Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Holivudska zvezda Metju Mekonahi ispričao je da je skoro dva meseca, tačnije 52 dana, proveo u pustinji u Teksasu dok je pisao autobiografiju "Greenlights".

PROČITAJTE JOŠ

Popularni glumac se odlučio na hrabar potez i povukao se u potpunu samoću te odvojio od porodice odlaskom u pustinju kako bi napisao svoju knjigu koja je danas, jedna od najprodavanijih.

Metju je do detalja opisao svoj život, a svoj tinejdžerski period, kada je kao 18- godišnji mladić otišao u Australiju zbog studentske razmene, opisao je kao jedno od najtežih perioda i to razdoblje opisao kao „život iz pakla“. Iako je život u Australiji zamišljao veoma idilično, porodica kod koje je boravio pokazala se totalno suprotnom od njegovih očekivanja i priznaje da je prolazio kroz pravu krizu.Naime, u rodnom Teksasu je pre toga bio proglašen najzgodnijim učenikom u školi, izlazio je s najlepšom devojkom u gradu, vozio sportski automobil, ali dolaskom u Australiju sve se to promenilo.

Tvrdi da s njim niko nije hteo da se druži, devojke ga nisu volele, svi su nosili uniforme u školi, a dobio je i nadimak „Mačka“, koji mu se nije sviđao.

Njegova nova porodica je živela čak 106 km severno od Sidneja, morao je da poštuje „policijski čas“, naloženo mu je da svoje mišljenje drži za sebe, radio je šest poslova, uključujući i posao bankovnog savetnika i pomoćnika u advokatskoj kancelariji. Ubrzo je postao vegetarijanac i imao je samo 58 kilograma i kaže da je sam sebi pisao pisma kako bi se ohrabrio. Razmišljao je da postane vojnik i oslobodi Nelsona Mandelu.

Metju Mekonahi
Metju Mekonahi Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

– Bio sam u kadi svako veče pre zalaska sunca, govorio sam sebi da sam dobro i da je reč samo o velikim kulturološkim razlikama – otkrio je glumac i dodao kako nije mogao da se vrati kući jer je obećao da će biti veran svojoj reči i da izdrži uprkos svemu – rekao je on.

Metju je svoju knjigu napisao za 52 dana koje je sam proveo u jednoj od pustinja Teksasa, a ona je trenutno jedna od najprodavanijih knjiga ove decenije, čemu se ni on sam nije nadao. U njoj je između ostalog progovorio o zlostavljanju koje je doživeo s 18 godina, a detaljno je opisao i sopstveno hapšenje zbog remećenja mira na jednoj kućnoj zabavi 1999. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar