Muzičar Vlado Georgiev, trenutno se vodi kao "pretnja po nacionalnu i unutrašnju bezbednost Crne Gore" zbog čega je danas vraćen sa granice i zabranjen mu je ulazak u domovinu. On je za Nova.rs rekao da smatra da je ovo delo DPS-a, vladajuće stranke Mila Đukanovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je delo DPS-a očigledno. Oni su privatizovali policiju i ovo je njihov očajnički potez i opresija , oni ne biraju sredstvo ni trenutak, za njih je svako ko ne misli kao oni pretnja i očigledno ih ugrožava.  Ja sam več prosledio rešenje koje sam dobio mojim advokatima, koji će naravno da dobro razmotre sa kojim pravom se ovde poziva uprava policije i zbog čega ja imam tretman kriminalca kada to nisam“, rekao je Georgiev za Nova.rs i dodao:

„Pravo da vam kažem, najviše mi je žao što nisam uspeo da uđem u bolnici i vidim svoju majku zbog čega sam i krenuo u Crnu Goru, ali se nadam da ću uskoro moći da ulazim kao normalan građanin, možda već sledeće nedelje. Smatram da je ovo direktna poruka DPS-a, da Srbi koji javno ističu svoj identitet nisu dobrodošli u Crnu Goru.“

Zabrana dolazi samo nekoliko dana nakon što je poznati kantautor iz Herceg Novog pozvao građane da na izborima 30. avgusta glasaju za opoziciju Crne Gore, objavivši na svom Instagram profilu da građani treba da “dignu glas, budu hrabri i misle na budućnost”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar