(FOTO) Medicinari ispisali Džejeve stihove na skafanderima

Showbiz 12. dec. 202013:12
Podeli:
Foto: Instagram/jeca.lazarevic88

Na hiljade ljudi širom regiona sa velikom tugom primilo je vest da je čuveni pevač Džej Ramadanovski preminuo u 56. godini, usled posledica srčanog udara. Veliki broj onih koji su voleli njegov rad, veselili se i plakali uz njegove pesme, ispratio ga je u petak na večni počinak, a poslednji pozdrav uputili su mu i medicinari Selters banje iz Mladenovca, koji su na svojim skafanderima ispisali stihove njegove pesme.

Šestoro medicinskih radnika je, naime, na svojim skafanderima ispisalo po jednu reč koje su činile naziv jedne od Džejevih numera – „Noćas mi se ne spava“, dok je na šestoj uniformi pisalo „Džej“.

PROČITAJTE JOŠ

Fotografiju je na Instagramu podelila jedna od medicinskih sestara.

Kako pišu domaći mediji, koji navode da je fotografija postala viralna, ovaj gest nastao je u znak sećanja na Džeja. Poruka koja je ispisana je tu da se ne zaboravi sećanje na legendarnog pevača, ali i da se ne zaborave ni sav trud, niti žrtva, koju medicinski radnici širom Srbije, pa i sveta, podnose u prethodnih devet meseci boreći se protiv pandemije koronavirusa.

Podsetimo, legendarni pevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova poslednja želja.

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pesmu “Nedelja”, a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade poslednji put su se oprostili od čuvenog pevača.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Jelena Lazarevic (@jeca.lazarevic88)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar