Podeli
Katarina Rebrača, Foto: Profimedia.rs

Manekenka Katarina Rebrača povukla se iz javnosti pre deset godina, kada su prvi put isplivale informacije da je preko svoje fondacije proneverila 22.5 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć. Jedna od najlepših srpskih manekenki šokirala je javnost tada saznanjem da se bavi prevarama, a od tada se jako retko pojavljivala u javnosti. Pripremno ročište u ponovljenom suđenju Katarini Rebrači i njenim saradnicama povodom optužbi za zloupotrebu svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke održano je danas u Višem sudu u Beogradu, na kom se manekenka pojavila, a ono što možemo da primetimo je da nakon sveg ovog vremena izgleda potpuno drugačije, te da je za sve ove godine dobila kilograme viška.

Katarina danas ima 48 godina. Karijeru je počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i svoju modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Njen otac je hokejaš Nikola Rebrača. U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Ono što nije teško primetiti, to je da Rebrača danas ne liči na sebe iz vremena u kojem se bavila modelingom, bar kad je reč o liniji koja je nekada bila savršena.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prošle godine prvostepenu presudu kojom je bivša manekenka Katarina Rebrača osuđena na dve godine i 10 meseci zatvora, dok su njene saradnice na po godinu dana zatvora zbog zloupotreba svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke.

PROČITAJTE JOŠ

Manekenka se tereti da je od 2. juna 2006. do 9. marta 2010. godine, u Beogradu, kao direktor Dobrotvornog fonda “Katarina Rebrača”, u koji su donatori uplaćivali sredstva neophodna za prevenciju raka dojke, pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara.

Prema optužnici, u tome su joj pomogle Mirjana Hristić iz Agencije “Mima art” i Slađana Mironija iz Agencije “Top image”.

Pripremno ročište u ponovljenom suđenju Katarini Rebrači i njenim saradnicama povodom optužbi za zloupotrebu svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke održano je danas u Višem sudu u Beogradu. Rebrača je na današnjem ročištu ponovo negirala krivicu za delo za koje se tereti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar