Foto: Instagram/tri.korne.penal

Glumica Branka Katić nedavno se iz Engleske vratila u Beograd, a kako je poznata kao krajnje jednostavna, skromna i neposredna, bez problema je ušla u javni gradski prevoz, što je i zabeležio selfi fotografijom vozač autobusa.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo nije prvi put da čuveni vozač autobusa na liniji 83, Marjan Anđelković, „ulovi“ selfi sa nekom od domaćih zvezda.

Nedavno je to bio čuveni košarkaš Bobi Marjanović, a sada je Marjan imao tu čast da sretne i čuvenu glumicu Branku Katić, pa je svoje impresije podelio i na svom Instagramu.

Da čuvena srpska glumica nije izgubila na svom šarmu i pozitivnoj energiji, te da je njen zaštitni znak i dalje prepoznatljiv osmeh, očigledno je sa ovog veselog selfija.

I stvarno, ko nju ne bi voleo?!

Inače, srpska glumica već godinama unazad živi u Engleskoj, gde je izgradila inostranu karijeru, a nedavno se vratila na scenu Beogradskoj dramskog pozorišta. Naime, Branka je u septembru zaigrala u BDP Areni na letnjoj sceni u predstavi „Sumrak bogova“ hrvatskog pisca Ivora Martinića, u režiji Jagoša Markovića.

Katić je ovime označila veliki povratak u srpsko pozorište, što je oduševilo fanove omiljene domaće glumice.

„Uskoro treba da počnu i pripreme za seriju “Advokado” sa vrhunskom glumačkom ekipom koju čine Ljuba Bandović, Mirjana Karanović, Mira Banjac, Nikola Pejaković koji je i pisao scenario i kome se beskrajno radujem i volim ga i dobar mi je drug, divan je tip. Baš se radujem tom projektu, verujem da će biti kvalitetan“, rekla je nedavno glumica za Nova.rs.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.