Zavirite u nove kadrove najskuplje serije svih vremena (VIDEO)

Film 15. feb 202209:44
Podeli:
Foto: Prime Video / Ferrari / Profimedia

Superbol nam je doneo i prvi trejler za The Lord of the Rings seriju, najskuplju seriju svih vremena za čiji je budžet izdvojeno više od 460 miliona dolara.

Ovaj video otkriva nam likove i poznatu atmosferu Pitera Džeksona, a otkriven je i datum premijere – prva epizoda biće prikazana 2. septembra 2022. godine, a tizer, koji je objavljen pre oko mesec dana, pogledalo je već oko pet miliona ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

The Lord of the Rings: The Rings of Power je ime do sada najskuplje ikad snimane serije, a trejler u 60 sekundi spakovao je zanimljivu najavu o Srednjoj zemlji, ali i pogled na Numeron, mistično kraljevstvo muškaraca.

Trejler je emitovan tokom poluveremena SuperBoula, najgledanijeg sportskog događaja na svetu.

„Gospodar prstenova: Prstenovi moći“ će ispričati priču o tome kako su titularni prstenovi moći prvi put iskovani i podeljeni među rasama Srednje zemlje . Naslov nove serije — zajedno sa video snimkom koji je fokusiran na kovanje prstenova — aludira na to kako je stvaranje prstenova bilo povezano sa ponovnim pojavom dugo uspavanog zla u svetu i sa kasnijim teškoćama koje čekaju ljude, vilenjake i patuljke.

U izjavi za štampu o seriji i njenom naslovu, producenti Džej Di Paine i Patrik Mek Kai rekli su da je njihova želja bila da smisle naslov koji bi „mogao da živi u kičmi knjige pored Tolkinovih drugih klasika.”

„Prstenovi moći objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi“, objasnili su oni.

„Do sada je publika na ekranu videla samo priču o jednom prstenu — ali pre nego što je postojao, bilo ih je mnogo... i mi smo uzbuđeni što možemo da podelimo epsku priču o svima njima.“

Serija je snimana na Novom Zelandu i fanovi filmova prepoznaće mnoge predele već viđene u legendarnim filmovima, a stvaraocima je bilo lakše da prikažu buduće vreme i flešbekove, kojima je isprepletana i serija "Prstenovi moći".

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar