Konačno objavljen trejler za seriju „Gospodar prstenova“

Film 20. jan. 202211:58
Podeli:
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Amazonova predstojeća serija, svojevrsni spinoff filmova o "Gospodaru prstenova" konačno ima ime - i fanovima se jako dopada.

Radnja se odvija u „Drugom dobu“, hiljadama godina pre događaja u originalnim filmovima o „Gospodaru prstenova“.

PROČITAJTE JOŠ

„Gospodar prstenova: Prstenovi moći“ će ispričati priču o tome kako su titularni prstenovi moći prvi put iskovani i podeljeni među rasama Srednje zemlje . Naslov nove serije — zajedno sa video snimkom koji je fokusiran na kovanje prstenova — aludira na to kako je stvaranje prstenova bilo povezano sa ponovnim pojavom dugo uspavanog zla u svetu i sa kasnijim teškoćama koje čekaju ljude, vilenjake i patuljke.

U izjavi za štampu o seriji i njenom naslovu, producenti Džej Di Paine i Patrik Mek Kai rekli su da je njihova želja bila da smisle naslov koji bi „mogao da živi u kičmi knjige pored Tolkinovih drugih klasika.”

„Prstenovi moći objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi“, objasnili su oni.

„Do sada je publika na ekranu videla samo priču o jednom prstenu — ali pre nego što je postojao, bilo ih je mnogo... i mi smo uzbuđeni što možemo da podelimo epsku priču o svima njima.“

Iako serija "Prstenovi moći" svakako ima sve karakteristike da bude vrsta visokobudžetne fantazije koju bi ljubitelji žanra možda želeli da prate na nedeljnom nivou, ova serija će verovatno živeti baš zbog toga što će imati samo ograničeni broj epizoda, vrlo verovatno dostupan odmah.

Prva sezona "Gospodara prstenova: Prstenovi moći" stiže na Prime Video drugog septembra ove godine, a nove epizode ​​izlaze svakog petka.

Prvi tizer pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar