(VIDEO) Pogledajte trejler za novi deo filma „Južni vetar“

Film 20. feb. 202116:51
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube

Nakon dužeg vremena i ogromnog interesovanja od samog početka snimanja, ekipa nagledanijeg domaćeg filma "Južni vetar“ odlučila je da obraduje svoju mnogobrojnu publiku i podeli prvi tizer za nastavak filma po imenu "Južni vetar - Ubrzanje".

PROČITAJTE JOŠ

Reditelj Miloš Avramović u nastavku nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova. Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji.

U nastavku filma čija se premijera očekuje ove jeseni, publiku očekuje već proverena glumačka postavka – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuju kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok soundtrack kreativu radi Slobodan Veljković Cobi, što će i u nastavku biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprineti dinamici filma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar