Foto: 20thCentFox / Everett / Profimedia

Simpsonovi su predvideli nekoliko velikih svetskih događaja tokom svog višedecenijskog trajanja - ali postoji metod za njihov pristup i način na koji su se ove stvari poklopile, tvrde ljudi koji stoje iza emisije.

Scenarista, izvršni producent i šouraner Met Selman otvorio se „Deadline-u“ i otkrio šta ćemo sledeće moži da vidimo u animiranom hitom dok se sprema premijera 34. sezone sledećeg meseca. Tokom razgovora, Selman je otkrio da će gledaoci konačno saznati kako je emisija uspela da tačno predvidi budućnost.

PROČITAJTE JOŠ

„Imamo još jednu ludu konceptualnu epizodu koja objašnjava kako Simpsonovi znaju budućnost. To je konceptualna epizoda sa puno ludih stvari u sebi, ali daje objašnjenje kako Simpsonovi mogu predvideti budućnost“, objasnio je Selman.

„Veoma sam uzbuđen zbog 34. sezone“, nastavio je.

„Ne možete samo da odmarate na lovorikama. Morate da gurate sebe i izazivate sebe i da vodite računa da svaka epizoda bude jasna, emotivna, vizuelna, ubedljiva, zastrašujuća i filmska. Tako da to radimo na otprilike 85 odsto njih. To je prilično dobro. Uvek sam mislio da je B+ dobra ocena za šou“, rekao je on.

Prema Selmanu, održavanje emisije „svežom“ i inovinativnom svih ovih godina je i dalje „najveći kreativni izazov za tim“.

„Nemam problema sa ponavljanjem emocionalne dinamike“, rekao je on.

„Ne možete precrtati emocionalno porodično pripovedanje  – recimo svađu Mardž i Lize, samo zato što ste ranije pričali te emotivne porodične priče i zato što su se one nekada u prošlosti već svađale. Ali morate imati nešto novo da kažete o spoljašnjem svetu ili novom aspektu odnosa da biste istražili koji je konkretniji i još zanimljiviji.“

Simpsonovi su prvi put premijerno prikazani u decembru 1989. Tokom godina, animirana serija je uspešno predvidela različite svetske događaje, uključujući Donalda Trampa kao predsednika SAD, Diznijevu kupovinu Foksa, napad 11. septembra, pandemiju COVID-19 i tri odvojena Super Boula.

Međutim, pojavila su se i pitanja o budućnosti emisije. Na sreću obožavatelja, izvršni producent i pisac Al Džin ne vidi da će se ona uskoro završiti.

„Iskren da budem, razgovori o okončanju, posebno pošto nam zaista dobro ide na Dizniju+ u SAD i Velikoj Britaniji i drugim zemljama u Americi, ne vidim da će iko reći: ‘Hajde da završimo ili shvatimo kako se izvući iz toga u ovom trenutku“, rekao je za „Radio Times“ u novembru 2021. godine.

34. sezona Simpsonovih se premijerno prikazuje 25. septembra u SAD.

BONUS VIDEO: Milan Antonić i Marko Marković: Oni su junaci najgledanijih crtanih filmova!

ratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)