Foto: EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Holivudski glumac Rajan Gosling u finalnim pregovorima je za ulogu Kena u filmu o poznatim lutkama "Barbi", a ulogu njegove partnerke Barbi će nositi Margo Robi, prenosi Njujork Post.

Četrdesetogodišnji momak iz “Beležnice” sprema se za ulogu legendarnog lika Matel-a pored Margo Robi, koja je potpisala ulogu glavne dame u filmu Vornera Brosa. Gosling je navodno u početku odbio ulogu, zbog, kako je naveo, svog zauzetog rasporeda, ali nije javno govorio o pregovorima.

Izvršni direktori studija su verovali da je Gosling „jedini izbor“ za ulogu Kena, te su bili uporrni. Tako je Gosling sada, navodno, spreman da stavi svoj potpis na ugovor, a snimanje bi trebalo da počne početkom sledeće godine.

Filmski reditelji Greta Gervig („Bubamara“, „Male žene“) i njen partner, Noa Baumbah („Bračna priča“, „Lignja i kit“), pisali su scenario, pa se očekuje da će film verovatno biti neobična interpretacija Barbikine i Kenove izmišljene ljubavne priče.

Kako navodi Njujork Post, Margot Robi je prvi put bila povezana sa filmom „Barbi“ pre skoro tri godine, u januaru 2019., kada je njen kasting najavljen, međutim, početak snimanja filma  imao je nekoliko odlaganja, zbog tehničkih problema, a zatim i pandemije virusa korona.

Dok čekamo početak snimanja ovog, „plastik fantastik“ filma, i Goslinga u ulozi čuvenog Kena, obožavatelji mogu da ga vide  na ekranima u akcionom trileru „Sivi čovek“.

 

 

BONUS VIDEO: Život u stvarnom ili nesnalaženje u virtuelnom svetu Glumci van očiju javnosti

Komentari

Svi komentari (0)