Nove akcione i hit serije koje morate da pogledate

Film 06. feb. 202121:05
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/HBOenLatinoAmerica

Ukoliko subotu veče provodite kod kuće (a realno, i gde biste drugo kada su na snazi epidemiološke mere zbog koronavirusa), pravi je trenutak da krenete sa bindžovanjem neke od novih inostranih serija koje su postigle veliki komercijalni uspeh u svetu filma.

U nastavku teksta donosimo vam nekoliko akcionih / drama / komedija, serija koje će vam definitivno ispuniti vikend i „oduzeće“ vam taman toliko vremena da u ponedeljak možete osveženi da se vratite na posao – ili gde god.

To je greh

Serija “To je greh” istražuje prijateljstvo i ljubav tokom krize AIDS-a 1980-ih, iz ugla trojice mladih gej muškaraca koji započinju novi život u Londonu. U senci AIDS-a, oni su odlučni da žive i vole strasnije nego ikad.

Kormoran Strajk: Smrtonosno bela

Privatni detektiv Kormoran Strajk i njegova partnerka Robin Elakot se udružuju u rešavanju nove misterije i istrage davno počinjenog zločina koji će ih odvesti od mračnih ulica Londona do samog parlamenta.

Betvumen 2

Tri godine nakon što osvetnik Betmen iz Gotama i milioner filantrop, Brus Vejn, nestane, pojavljuje se Kejt Kejn, Brusova rođaka, koja pokušava da se izbori sa svojim demonima štiteći ulice kao Bet-žena i postaje novi simbol nade.

Potomci

Junaci serija “Vampirski dnevnici” i “Prvobitni” ostavili su veliko nasleđe iza sebe, a ono se nastavlja u “Potomcima”, priči o sledećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene.

Američka priča

“Američka priča” inspirisana životom NFL zvezde, Spensera Pejsingera, govori o srednjoškolskom igraču američkog fudbala iz Komptona koji je suočen sa novim svetom izazova i prilika kada ga angažuju da igra na Beverli Hilsu.

Trideset srebrnjaka

Sveštenik Vergara beži od svoje prošlosti i pronalazi utočište kod Đavola koji ga zadužuje da pronađe blago – jedan od 30 srebrnjaka zbog kojih je Juda izdao Isusa Hrista. Vreme je da se ponovo suoči sa njim, a ovog puta je zaista spreman.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar