Foto: Promo/Netflix

Brojne scene iz trenutno najpopularnije serije na svetu, "Squid Game", Netflix je uklonio, javlja "Daily Mail".

Južnokorejska drama o preživljavanju prikazala je telefonski broj u nekoliko scena, a na kraju se ispostavilo da taj broj pripada jednom južnokorejskom muškarcu. Mnogi obožavatelji počeli su svakodnevno da biraju taj broj, a njegov vlasnik za strane je medije rekao da je ostao zatečen.

PROČITAJTE JOŠ

„Nakon emitovanja serije primao sam pozive i poruke po ceo dan, do te mere da mi je bilo teško da se fokusiram na svakodnevni život“, rekao je on.

Netflix je sada odlučio da ukloni scene u kojima se prikazuje sporni telefonski broj, radi zaštite privatnosti.

„S produkcijskom kućom i dalje radimo na rešavanju problema. Uređujemo i scene u kojima se prikazuje taj telefonski broj“, rekao portparol Netflix-a za „The Independent“. Naime, strani mediji pišu da su scene iz serije koje je Netflix na kraju odučio da ukloni još uvek vidljive korisnicima u Australiji.

Serija „Squid Game“ inače prikazuje skupinu ljudi koji nemaju sreće i koji su prisiljeni da zajedno učestvuju u bizarnom nizu igara preživljavanja za novac. Ako ne ispune izazove (koji se sastoje od jezivih preokreta u klasičnim dečjim igrama) koji su postavljeni, umiru. Potencijalnim učesnicima se daje podsetnik na kome piše broj koji moraju da pozovu da bi bili pozvani u igru.

Bonus video

Pogledajte trejler za seriju „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)