Mićko o seriji „Kljun“: Nije površna, klasična nikakva holivudska serija

Film 02. okt. 202101:05
Podeli:
Dragoljub Ljubičić Mićko, serija Kljun, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Dragoljub Ljubičić Mićko Foto: Nova S

Glumac Dragoljub Ljubičić Mićko gostovao je u emisiji "Među nama", a povod njegoovg gostovanja jeste televizijska premijera serije "Kljun" na Nova S kanalu od ponedeljka, 4. oktobra.

Pročitajte još:

S obzirom na to da je Ljubičić već odgledao seriju, te otkrio da je ista veoma interesantan jer je drugačija i nije ono na šta je publika poslednjih godina navikla da gleda, makar kada je reč o našem tržištu.

„Sve se nadam da će preživeti onaj ko nije priživeo u seriji. Opet ću gledati seriju jer sam već odgledao seriju još u martu mesecu. Važno je reći to da je serija zanimljiva jer je drugačija i po tempu i po sadržaju serija. Treba je pažljivo i koncentrisano gledati jer traži pažnju. Nije površna, klasična nikakva holivudska serija. Ima taj neki skandinavski psiho pristup sa naravnim elementima prenkognicije krz san. Sve zajedno mislim da će oni koji budu imali strpljenja za jedna takav ritam i tempo serije, da će naći sebe“, kaže Ljubičić.

Mićko ističe da mu jako prija i to što nije kao većina serija snimana u Beogradu, već u Subotici, koja je inače i glavno mesto dešavanja radnje u seriji.

„Mnogo mi prija što serija nije snimana u Beogradu, a pogotovu kada čujem mađarski jezik“.

Dragoljub u seriji tumači lik agenta tajne službe, te je kroz šalu, naravno njemu svojstvenu otkrio kako se spremao za ulogu i koliko mu je bilo naporno.

Pogledajte celo gostovanje:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar