Marko Louis Foto: Dijana Petrašinović

Film „Nečista krv“ posle velikog uspeha pred domaćom i regionalnom publikom, od danas nastavlja svoj život na popularnoj platformi za filmove i serije Netflix, a premijerno je predstavljen spot Marka Louisa za pesmu „Dude“ koja je inspirisana ovim filmom.

Pročitajte još:

„Pesma „Dude“ je jedna od najlepših koje sam do sada otpevao… Naježim se kada posle melanholične strofe eksplodira emotivan refren. Bio je veliki izazov raditi na ovoj pesmi koja izlazi na dan premijere filma „Nečista krv (Bad Blood)“ na Netflixu. Zadovoljstvo mi je da sam sarađivao sa kompozitorom Aleksandrom Ranđelovićem koji je autor originalne muzike za ovaj film. Drago mi je što sam deo ovog fenomenalnog projekta,“ izjavio je Marko Louis.

Pesmu prati odličan video spot u kome je izvođenje pesme u rustičnom enterijeru, prožeto kadrovima iz filma „Nečista Krv – Greh predaka (Bad Blood)“. Video spot je režirao mladi reditelj Rennè Miškolci poznat po video radovima za bendove kao što su Prti Bee Gee, Bad Copy, Kanda Kodža i Nebojša…

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirisani tradicionalnom pesmom „Dude mori, dude“, a tekst refrena je napisala Maja Radivojević.

Kompanije Mascom i Tin Drum Music sa velikim oduševljenjem su započele saradnju sa This and That Productions na realizaciji albuma sa pesmama koje su inspirisane muzikom iz filma „Nečista krv – Greh predaka“ („Bad Blood“).

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović: Ne bih volela da odem iz Srbije jer je jako volim VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)