Mira Banjac Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Treća sezona serije "Igra sudbine" počela je da se emituje u petak, 4. februara, a publika s nestrpljenjem iščekuje pojavljivanje Mire Banjac, koja je jedno od pojačanja u novoj sezoni.

Glumačka legenda pridružila se ekipi serije u trećoj sezoni, ali se njen lik ne pojavljuje od prve epizode, te gledaoci još uvek nisu saznali koga Mira Banjac zapravo tumači.

PROČITAJTE JOŠ:

U pitanju je, naime, lik gospođe koja stiže iz Amerike, a koja će zbog svog autentičnog stila sigurno biti veoma zanimljiva gledaocima, piše portal „Film & TV“.

Naime, Mirina junakinja je nalik engleskoj kraljici, a neće joj nedostajati ni stava zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović, kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja.

Kako je glumica pre nekog vremena navela, „Igra sudbine“ bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Društvo u seriji Miri će praviti njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu. Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić i Milan Pajić samo su neki od više od 20 novih glumaca koji su se ekipi pridružili u trećoj sezoni.

BONUS VIDEO: Jasna Đurićić u NewsMax Adriji 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar