Devojčici koja je dala glas lutki iz „Squid Game“ roditelji zabranili seriju

Podeli:
Foto:AP Photo/Lee Jin-man

Netfliksova hit serija "Squid Game" još uvek nosi titulu trenutno najpopularnije serije na svetu. Iako su je u svega 48 sati nakon premijere pregledali milioni ljudi, ima i onih koji su o dešavanjima u ovoj seriji mogli samo da čitaju.

Jedna od njih je i članica glumačke ekipe, tačnije devojčica Regan To, koja je pozajmila glas džinovskoj lutki koja s takmičarima igra „Crveno svetlo, zeleno svetlo“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reagan To (@reagan_to)

Iako je lutka definitivno jedna od najupečatljivijih sekvenci serije, 10-godišnjoj Regan roditelji su zabranili da gleda surovu korejsku priču o preživljavanju, čiji je i sama deo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reagan To (@reagan_to)

Gostujući u emisiji „The Morning Show in Australia“, devojčica je priznala kako ništa od toga nije gledala.

PROČITAJTE JOŠ

„Mama mi je pokazala samo mali deo serije, a neposredno pre nego je počelo nasilje, ugasila je kako je ne bih mogla da gledam“, priznala je Regan.

„Čak je mom bratu, koji ima 14 godina, zabranjeno da gleda seriju“, dodala je.

Inače, džinovska lutka u seriji „Squid Game“ ima zadatak da predvodi igru „Crveno svetlo, zeleno svetlo“. Dok je okrenuta leđima i izgovara reči, takmičari imaju priliku da idu napred. Međutim, ukoliko ih, kada se okrene, uhvati u kretanju, takmičari bivaju eliminisani tako što budu brutalno ubijeni.

Pozajmivši joj svoj glas, Regan je u džinovskoj lutki pomešala dečiju nevinost i brutalnu nemilosrdnost.

„Dok sam bila u kabini za snimanje, bila sam veoma zbunjena. Mislila sam da su likovi u parku i da igraju običnu igricu. Nisam znala da u seriji postoji ikakvo nasilje“, priznala je devojčica kojoj je „Squid Game“ otvorio vrata za mnoge druge ponude.

Bonus video

Mirjana Narandžić i Katarina Kinđić: Treba li da nas plaši gledanost serije „Squid Game“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar