Foto: Violeta Popović/gminfo.rs

Rediteljski prvenac glumca Gordana Kičića "Realna priča" biće dostupan gledaocima širom sveta na online striming platformi Amazon Prime.

Nakon što je oduševio publiku širom Srbije film „Realna priča“ je pronašao svoj put na svetskoj sceni, čime je postao prvi srpski film koja će biti dostupan na jednoj od najvećih svetskih platformi.

PROČITAJTE JOŠ

“Velika mi je čast što se film nalazi na platformi Amazon Prime paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da film Realna Priča govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera. Pored toga veliko mi je zadovoljstvo što će naši gledaoci imati priliku da od 17. oktobra na RTS 1 subotom i nedeljom od 20h gledaju seriju „Mama i Tata se igraju rata“ koja je nastavak filma Realna Priča”, izjavio je reditelj Gordan Kičić.

Serija „Mama i Tata se igraju rata“ nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. Kroz deset epizoda ćemo biti svedoci raznoraznih komičnih i dramskih situacija kroz koje prolaze naši junaci.

U seriji osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar