Feđa Stojanović posle vakcine: Rekli su da ne pijem alkohol

Showbiz 29. jan. 202112:59 > 13:04
Podeli:
Feđa Stojanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Feđa Stojanović bio je među glumcima Jugoslovenskog dramskog pozorišta koji su danas primili vakcinu protiv koronavirusa proizvođača "Fajzer". On je nepodredno nakon vakcinacije za Nova.rs podelio prve utiske.

PROČITAJTE JOŠ

„Osećam se isto kao i pre nego što sam došao. Jedino su me upozorilj da ne mogu da pijem alkohol čitav jedan dan. Mada ja i ne pijem, tako da mi to neće teško pasti. Svi oni koji se dvoume slobodno neka se vakcinišu. Odlučio sam se za vakcinu da bih zaštitio pre svega druge, a onda i sebe“, rekao je glumac Feđa Stojanović za Nova.rs neposredno posle vakcinacije.

Kolektivna imunizacija u JDP-u organizovana je danas u 12 sati, a osim Stojanovića, vakcinisali su se i Dragan Mićanović, Branko Cvejić, Ljubinka Klarić, Branislav Trifunović i drugi.

U utorak je u hali 3 Beogradskog sajma bila organizovana imunizacija dramskih umetnika vakcinom kineskog proizvođača. Tada su se protiv koronavirusa vakcinisali glumci Tihomir Tika Stanić, Danica Maksimović, Branko Kockica, Branko Babović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar