Fatalna glumica zbog koje su dva glumca ostavila svoje žene

Showbiz 27. okt. 202012:21
Podeli:
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Skandali u vezi sa fatalnom britanskom glumicom Lili Džejms samo niču. Izgleda da Dominik Vest nije jedini oženjeni glumac koji je pao na njen šarm. Tek što joj je na Netfliksu izišao novi film “Rebecca”, i dok se ceo svet još uvek oporavlja od njene afere u Rimu s oženjenim Vestom od pre desetak dana, koja se pretvorila u skandal svetskih razmjera nakon što su ih paparaci uhvatili kako razmenjuju nežnosti – evo nove drame.

PROČITAJTE JOŠ

„Daily Mail“ otkriva kako je Armi Hamer, američki glumac s kojim Lili razmenjuje nežnosti na setu “Rebecce”, rimejka Hičkokovog klasika, ostavio svoju suprugu Elizabet Čembers i dvoje dece – ćerku Harper Grejs i sina Forda Armanda Daglasa – zbog Lili.

Sve je krenulo po zlu kada je Elizabet jesenas pronašla strastvene poruke i pisma misteriozne žene koja se potpisala kao „Adeline“. A tako ju je Hamer imao navedenu i u imeniku.

Ko je tačno Adeline i dalje je misterija. No, intrigantno je da je Elizabet pronašla pisma u vreme kada je Armi s Lili snimao “Rebeccu”. Zanimljivo je i da lik gospođe De Vinter, kojeg tumači Lili, nema ime u knjizi ni u filmu, ali je njen lik na setu, u scenariju i u privatnoj prikolici, nosio ime Adeline. Kolege sa seta otkrile su medijima kako je Lili od početka flertovala s Hamerom, a on je na prvi pogled bio očaran njom.

„Nije bila suptilna. On je svega bio svestan, bez sumnje. Neprestano ga je dodirivala, upućujući mu duge poglede trepćući“, ispričali su svedoci sa seta dodavši da je za vreme snimanja slobodne dane radije provodio boraveći u engleskom selu, navodno odmarajući, umesto da se vratio da vidi svoju porodicu, koja je takođe bila u Velikoj Britaniji.

 

View this post on Instagram

 

@alessandrarich this dress is perfection, thank you so much ?

A post shared by Lily James (@lilyjamesofficial) on

PROČITAJTE JOŠ

Nakon 10 godina braka Elizabet i Armi objavili su u julu da se razvode. Odlučili su to zajedno za vreme karantina zbog pandemije, koji su provodili na Kajmanskim ostrvima. Armi se odmah vratio u Los Anđeles, boravi kod prijatelja u motelu, a prošle nedelje je zvanično zatražio zajedničko starateljstvo nad decom, koju nije video mesecima.

„Bila je to vrlo komplikovana, intenzivna situacija, s velikim karakterima zatvorenim u sićušnom mestu…. Nikad se u životu nisam našao u takvoj situaciji, nisam znao šta da radim. Nisam se dobro snašao u razvodu. Da budem iskren, skoro sam potpuno izgubio razum“, rekao je Armi za britanski „GQ“.

Glasine o navodnoj aferi akteri još nisu komentirati, a ostaje glavno pitanje – koga će odabrati fatalna Lili – Vesta, koji se pretvara da mu brak i dalje sjajno stoji ili Hamera, koji je zbog nje ostavio porodicu?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar