Podeli
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ako ste tokom prošle decenije bili tinejdžer, a niste proveli sanjajući da ste deo ekipe vukodlaka sa Beverli hilsa, nešto ste uradili pogrešno.

Nećemo dva puta reći da je serija Teen Wolf bila jedan od najuspešnijih MTV projekata. Još od premijere prve epizode 2011. godine, fanovi su se zaljubili u priče koje su pričali Skot (Tajler Pouzi), Stajls (Dilan O Brajan) i ostatak ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se serija završila 2017. godine, fan baza je i dalje velika, a Dilan je u razgovoru za sajt Variety otkrio da bi glumci možda ponovo mogli da se okupe.

“Odmah bih prihvatio takvu ponudu,“ rekao je i potom nagovestio da se o okupljanju razmšlja: “Znam da ćemo se ponovo okupiti u jednom trenutku.“

Dilanovii komentari osvanuli su nakon što je Tajler zamolio MTV da ponovo počne sa snimanjem serije. U martu je tvitovao: “Hej, MTV, mislim da je vreme da snimimo nove epizode Teen Wolfa. Prvo smo imali Jersey Shore Family vacation, vreme je za Teen Wolf High School Reunion.“

Njegovu ideju podržali su i Kolton Hajns (Jackson), Kodi Kristijan (Theo) i Kajlin Rambo (Mason), tako da nam sada samo preostaje da sačekamo – nove epizode.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.