Eva Ras: Među prvima sam imala kompjuter u Beogradu

Showbiz 16. okt. 202000:06
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

"Za vreme bombarodovanja mreže su bile opterećene, a sad nosiš aparat u džepu i stalno si onlajn. Mladi me pitaju često zašto sam toliko oduševljena internetom. To je potpuno fantastično. Ja koristim Fejsbuk i prezadovoljna sam", pohvalila se glumica za Nova.rs.

Eva Ras se pohvalila da je među prvima u Beogradu imala kompjuter, a da se na internet navukla 1996. godine. Ona je krije oduševljenje za savremenom tehnologijom jer je odrasla u mraku, gde je pod svećom učila da čita. Glumica za Nova.rs kaže da je omladina često zaustavlja na ulici s pitanjima o internetu i društvenim mrežama.

„Među prvima sam imala kompjuter u Beogradu, kupila sam ga davne 1992. godine kada ga mnogi nisu imali. Internet se pojavio četiri godine kasnije i konektovali smo se satima jer nije bilo provajdera. Za vreme bombarodovanja mreže su bile opterećene, a sad nosiš aparat u džepu i stalno si onlajn. Mladi me pitaju često zašto sam toliko oduševljena internetom. To je potpuno fantastično. Ja koristim Fejsbuk i prezadovoljna sam. Dopisujem se s ljudima koje ne poznajem, ma savršena stvar. Jedino ne objavljujem selfije jer ne umem da ih pravim. Volim ponekad da objavim neki članak koji mi se dopadne na vašem portalu“, rekla je glumica.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar