Emina Jahović tužila bivšeg zbog duga od 73.600 evra

Showbiz 02. mar. 202117:36
Podeli:
Foto: Arhiva, Instagram/mustafasandal24

Emina Jahović jedna je od glavnih tema u turskim medijima. Kako svedoče tamošnji portali i emisije, pevačicin bivši suprug Mustafa Sandal 26 meseci ne plaća alimentaciju za njihova dva sina, Jamana i Javuza, zbog čega je ona pokrenula sudski postupak zbog neizmirenih obaveza.

Oni su poslednji put u junu. 2018. godine, kada je njihov brak i okončan, imali susret oči u oči oko dogovora Mustafinih finansijskijh obaveza prema njihovoj deci. Po sporazumnom dogovoru, Sandal je trebalo da plaća 15.000 lira Emini za njene troškove i 10.000 lira za dečije obaveze, što ukupno iznosi oko 73.600 evra. Pored toga, u protokolu razvoda takođe piše da je Sandal prihvatio da će Emini i sinovima kupiti kuću u Istanbulu, a ona se tada iz azijskod dela preselila u evropski deo tog grada. On se takođe obavezao na to da će zadovoljavati posebne potrebe dece, odnosno njihove odmore i zdravstvene troškove.

Sandal je nedavno učestvovao u jednoj reklamnoj kampanji za hladan čaj, gde su mu turski novinari postavili pitanje vezano za neplaćanje alimentacije, ali on nije želeo da odgovori. Naprotiv, tvrdio je da je u dobrim odnosima sa pevačicom, što nije tačno.

PROČITAJTE JOŠ

Emina je nedavno izjavila za magazin „Story“ da je po odlasku kod lekara saznala da deca nemaju uplaćeno zdravstveno osiguranje.

„Imali smo dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala bio je kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno“, rekla je pevačica.

Takođe, ona je nedavno za turske medije izjavila:

„Nije bitno za koga se udajete nego od koga se razvodite“.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Eminom, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar