Edi Marfi se vraća stendap komediji

Podeli:
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Glumac i komičar Edi Marfi poslednjih godina posvetio se svojoj karijeri na filmskim setovima, dok je zapostavio komičarske korene. Iako je upravo po stendap komediji postao popularan, često mu prebacuju da živi na staroj slavi, zbog čega je odlučio da se vrati na stendap scenu.

PROČITAJTE JOŠ

Čnijenica je da već jako dugo Marfi nije snimio nijedan novi nastup, već da živi od stare slave. Bio je i u pregovorima s Netfliksom, a za povratak je tada tražio gotovo 70 miliona dolara.

Nakon što mu je filmska karijera živnula u filmu „Dolemite is My Name“, kojeg je 2019. distribuirao upravo Netfliks, glumac je imao uspešan nastup u šou programu „SNL“.

Povratak stendapu postao je tema razmatranja, a Marfi je u gostima kod kolege Kevina Harta bio konkretniji nego inače.

– Plan mi je bio snimiti Dolemitea, nastupati u SNL-u, snimiti „Coming 2 America“ i zatim da se vratim stendapu. Ali onda se dogodila pandemija i sve je stalo. Prošle godine sam trebao da radim na svom nastupu, ali klubovi su bili zatvoreni. Kad se pandemija završi i postane sigurno za nastupe, vraćam se – otkrio je Marfi i time obradovao svoje fanove, prenosi „24 sata“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar