Amal za dobrobit braka dala javno obećanje Kluniju

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Amal Kluni, supruga holivudskog glumca Džordža Klunija, advokatica i borac za ljudska prava, javnosti je predstavila svoju knjigu "Pravo na pošteno suđenje u međunarodnom pravu". Reč je o knjizi na više od hiljadu stranica, zbog koje je Amal dane provodila pišući, pa čak i na uštrb svog šestogodišnjeg braka sa Klunijem, s kojim ima i blizance

PROČITAJTE JOŠ

Amal Kluni nasmejala je sve na predstavljanju svoje knjige kada je ispričala šalu na račun svog supruga Džordža Klunija, ali i njihovog braka. Naime, poslednje mesece Amal je provela radeći na svojoj knjizi „Pravo na pošteno suđenje u međunarodnom pravu“, zbog čega je i te kako patio njen privatni život, posebno šestogodišnji brak sa holivudskim glumcem.

„Svesna sam da se ceo taj proces njemu činio beskrajnim, posebno zato što sam ja za svako poglavlje govorila da je upravo to i ono poslednje“, rekla je Amal Kluni na predstavljanju knjige, dodavši kako se sve odigravalo paralelno s njegovim snimanjima filmova.

Upravo zbog svega, Amal je odlučila i da mu se javno zahvali za strpljenje koje je imao s njom, dok je ona sa profesorkom i bliskom prijateljicom Filipom Veb završavala knjigu.

„Vrlo verovatno gleda ovo sve dole u kuhinji, stoga želim da mu kažem – hvala. S moje strane, obećavam da za dobrobit našeg braka, ovakvo nešto više nikada neću ponoviti.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar