Džejson Momoa Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Džejson Momoa kaže kako je gladovao i grcao u dugovima nakon što je ubijen u "Igri prestola". Slavni glumac u intervjuu za "InStyle" rekao je kako je nakon pojavljivanja u "Igri prestola 2011. godine bio potpuno dekintiran.

PROČITAJTE JOŠ

Kad se danas 41-godišnji glumac priključio postavi „Igre prestola“ u prvoj sezoni, imao je kuću u Los Anđelesu sa suprugom Lisom Bonet i njihovo dvoje dece. I dok je serija postala senzacija, njegov lik Kal Drogo ubijen je nakon samo 10 epizoda. Odjednom, Momoa kaže kako nije mogao ni da plaća račune svoje porodice.

„Mislim, gladovali smo nakon ‘Igre prestola'“, priznao je za „InStyle“.

„Nisam mogao da nađem posao“, nastavio je.

„Vrlo je izazovno kad imate bebe i potpuno ste u dugovima.“

Džejson se trudio da nađe stalan posao tokom sledećih nekoliko godina, ali sreća mu se okrenula 2016. godine, kada je dobio ulogu Akvamena. Odjednom je u rukama imao superherojsku franšizu i mnogo više novca u banci.

Ovih dana Momoa nema problema s pronalaskom posla, usprkos pandemiji. Zapravo, glumac kaže da je bukiran sve do 2024. godine, ali priznaje da još uvek ne može da veruje svom uspehu.

A kad je nedavno izašao trejler za njegov nadolazeći film „Dune“, Džejson je u neverici gledao svoje ime uz velike holivudske zvezde.

„Pisalo je Džoš Brolin, Džejson Momoa, Havijer Bardem… I pomislio sam: ‘O, moj Bože. Ne mogu da verujem da je moje ime uz njih'“, rekao je.

„Još uvek se osećam kao dete, izbezumljeno.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)