Džejla Ramović u Španiji menja život iz korena: Nedostaje mi muzika

Zabava 05. okt. 202118:05
Podeli:
Dzejla Ramovic
Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Mlada pevačica Džejla Ramović nedavno se preselila u Španiju gde je upisala studije na jednom fakultetu, a u direktnom videu uključenju u emisiju "Grand Magazin" otkrila je ko joj najviše nedostaje i kakvi su joj planovi za budućnost.

Pročitajte još:

– Roditelji, porodica i pas mi najviše nedostaju. Mogu da kažem da mi neodostaje i muzika, ali nisam pobegla od nje – priznala je Ramovićeva.

Iako je nakon pobede u „Zvezdama Granda“ stekla ogromnu popularnost, nije želela da zapostavi svoje ambicije, a ljubav prema muzici i dalje zauzima prvo mesto u njenom životu.

– Sve je drugačije. Puno je izazova ja sam željna znanja i baš sam ušla u sve ovo sa velikom znatželjom i voljom da naučim. Pričaju da sam ja nešto napustila i otišla, ne nisam napustila ništa ni pevanje to je moj prvi poziv samo radim ono što sam oduvek želela, a to je usavršavanje sebe- objasnila je „Zvezda Granda“.

U narednom periodu planira i da poseti Srbiju na nekoliko dana kako bi održala nastup.

– Ja uskoro dolazim da pevam i da radim. Ja sam ovde trenutno, ali nisam prestala da pevam, već imam dogovoren nastup u Beogradu samo treba da preciziramo datum- otkrila je Džejla.

A zašto još uvek čekamo na njemu novu pesmu, kao i celo uključenje u emisiju pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar