Džej: Ćera mi je radila u pozorištu kao vlasuljar

Showbiz 13. nov. 202020:09 > 20:09
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović

"Marija od malena voli da peva, ali se ipak opredelila da bude deo druge vrste umetnosti, pa je završila školu za scenskog maskera, šminkera i umetničnog vlasuljara. Umeo sam da se našalim pa joj kažem - napravi sine jednu periku za svog tatu pošto je ćelav. I tata bi da ima kosu. Ona je inače i radila jedno vreme kao vlasuljar u pozorištu", priča Džej u razgovoru za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Kralj narodne muzike, Džej Ramadanovski, ponosan je na svoje dve ćerke, Mariju i Anu, koje je dobio u braku sa bivšom suprugom Nadom. Za razliku od dece mnogih javnih ličnosti, one ne vole kamere i eksponiranje, te su se malo puta pojavljivale u javnosti, pa čak i sa njim.

Marija je, međutim, kako i sam kaže, od njega nasledila talenat za pevanje, ali nikada nije želela da se bavi tim poslom jer iz očevog iskustva zna koliko je to zapravo težak, stesan i zahtevan posao.
Upravo zbog toga ona se odlučila za drugu vrstu umetnosti. Marija Ramadanovski je donedavno bila zaposlena u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde je imala posao vlasuljara, tj. da sređuje brojne glumce za predstave, a bila je angažovana i za neke domaće serije kao što su „Sinđelići, „Urgentni centar“ i druge.

„Marija od malena voli da peva, ali se ipak opredelila da bude deo druge vrste umetnosti, pa je završila školu za scenskog maskera, šminkera i umetničnog vlasuljara (majstor za pravljenje perika, prim. aut). Umeo sam da se našalim pa joj kažem – napravi sine jednu periku za svog tatu pošto je ćelav. I tata bi da ima kosu. Ona je inače i radila jedno vreme kao vlasuljar u pozorištu“, kaže Džej za portal Nova.rs i objašnjava kako je Marija upravo njegova kopija.

Džej Ramadanovski Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ko god čuje moju Mariju, kaže – evo ga ženski Džej! Ponosan sam na obe ćere jer su poštene i nikada nisu imale potrebu da preko mog imena grade karijere“, kaže Džej.

Ramadanovski ističe kako su obe njegove ćerke školovane, te da im takva vrsta reklame nije potrebna.

„Starija ćerka Ana je završila novinarstvo. Kad je upoznala Adila, on nije bio poznat kao što je to danas. On tad nije čak ni bio deo javne scene. Dugo su se zabavljali i onda stvorili porodicu. Nijedna ne pati za bogatstvom i imidžom. Pružao sam im sve što je potrebno kad sam i koliko mogao“, kaže Džej za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.