Dubioza kolektiv u politici: Potreban nam je reset

Showbiz 07. okt. 202012:50
Podeli:
Foto:E-Stock/Ivan Dobričić

Članovi Dubioze, na čelu sa Brankom Jakupovićem koji je frontmen benda, odlučili su da se učlane u novoosnovanu "stranku" - Robotsku demokratsku partiju (RDP).

PROČITAJTE JOŠ

„Shvatili smo da, ako nešto želimo da promenimo, moramo početi da delujemo direktno kroz politički sistem. Pesme i umetnost ne mogu puno toga da urade. Robotska demokratska partija, na čelu sa osnivačem i predsednikom, robotom Robijem Megabajtom, je prva stranka čije ideale i politički pristup u potpunosti podržavamo. Robot je moderan lider, čiji algoritam provodi ustav i zakone tačno onako kako su i napisani i za njega su nemoguće anomalije poput kriminala i korupcije, iz prostog razloga što robot nema rodbinu koju će zapošljavati preko veze i nema potrebu niti razlog da bilo ko bude privilegovan“, rekao je Jakupović, koji je potpisan i kao predsednik mesnog odbora RDP-a u Zabrđu, prenosi „Direktno“.

„Borba protiv cyber-korupcije i kriminala nam je prioritet. Pozivamo sve ljude, a posebno mlade IT stručnjake, da nam se pridruže, jer u mladim programerima je budućnost. Kao što bi naš predsednik stranke, Robi Megabajt, rekao: „Pamet i mudrost političara koji trenutno vode ovu planetu je ne nivou kompjuterskog procesora iz 80-ih godina.“ Ovoj planeti je pod hitno potreban reset, a potom i update sistema“,  zaključio je Jakupović.

RDP ima i svoj zvaničan sajt, a članovi Dubioze su napisali i otpevali i zvaničnu himnu stranke.

Komentari

Vaš komentar