Ima i onih koje slava ne zanima: Čime se bave deca poznatih

Showbiz 30. jan. 202110:24
Podeli:
Foto: Arhiva

Za većinu poznatih estradnih umetnika javnost zna kako izgledaju njihova deca, zbog toga što su ih njihovi slavni roditelji od malih nogu javno eksponirali, pa oni sada, ni krivi ni dužni, nemaju prilike da budu anonimni. Često se mogu čuti priče o njima, gde izlaze, s kim se druže ili zabavljaju, gde putuju ili koje škole pohađaju. Bez obzira na to što je nekima jedino zanimanje "deca poznatih roditelja", oni su popularni u nekim slučajevima čak i više od svojih očeva i majki.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, postoje i ona deca poznatih muzičara koja ne žele takav život. Oni su odabrali da se školuju, izlaze, provode, putuju, ali daleko od očiju javnosti. Predstavljamo vam sad neke od njih, koji se bave sasvim „običnim“ i svakidašnjim zanimanjima.

Muzičar Goran Bregović ima tri ćerke – Emu, Unu i Lilu, koje žive u Parizu, gde se slavni muzičar preselio još pre tri decenije. Najstarija Ema ima 25 godina i ona je likovni umetnik. Završila je poznatu likovnu akademiju u Nantu. Zanimljivo je da se o druge dve Bregovićeve ćerke Uni i Luli skoro ništa ne zna, osim toga da su različite vere, o čemu je i muzičar govorio.

– Moja deca, kada su bila mala, ona su u vreme Bajrama bili muslimani, jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani, jer su i tada dobijale poklone. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti – rekao je svojevremeno Bregović.

Goran Bregović Foto:EPA/Cezaro De Luca

Magdalena, Marija i Iva Pejović ćerke su Ace Pejovića koje je dobio u braku sa svojom suprugom Biljanom. Njegove ćerke su deca za primer. Najstarija Magdalena diplomirala je pre dve godine na Fakultetu organizacionih nauku i nastavila školovanje u Madridu, dok je srednja Marija još uvek na studijama medicine.

Najmlađa Iva pohađa staru katoličku školu „Sent Edmunds“, u koju idu samo devojčice.

– Za njih tri sam samo tata koga vole i koji ih nervira kada se suprotstavi njihovim željama ili namerama da ostvare nešto što su zacrtale. I obično budem nadglasan jer sam u manjini. Ćerke u moj najveći uspeh – istakao je jednom pevač.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kantautor Dino Merlin ponosan je otac dvoje dece. Sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu i sina Hamzu, za koje uvek ima reči hvale. Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

Merlin je jednom prilikom istakao da je njegova ćerka skromna, dok za sina ne može da garantuje isto, jer je on odrastao u vreme kada je pevač već stekao bogatstvo svojim hitovima.

Foto: Zoran Lončarević

Glumica Lidija Vukićević iz braka s fudbalerom Mitrom Mrkelom ima sinove Andriju i Davida. Lidija je svoje naslednike od 2000. godine, kada se razvela, sama odgajala. Obojica su uzorni i vredni momci. Andrej je fudbaler, dok će David biti pilot.

Lidija Vukićević Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica, ćerka Mire Škorić i uglednog hirurga Vasilija Jeremića, jedan je od najboljih studenata Medicinskog fakulteta, gde je apsolvent. Pevačica Mira je ponosna na svoju naslednicu.

Mira Škorić Foto: Nemanja Jovanović

U braku sa Suzanom Jovanović Saša Popović je dobio ćerku Aleksandru, koja ima 21 godinu i nikada se dosad nije pojavljivala u javnosti. O njoj se čak malo toga i zna, jer ni njeni roditelji ne pričaju o naslednici za medije, poštujući njenu želju.

Poznato je da Aleksandra studira, da je vrlo skromna i da joj materijalne stvari ne predstavljaju važnost, o čemu svedoči i njena odluka da punoletstvo ne proslavi glamuroznom žurkom kao većina njenih vršnjaka. Popović je prihvatio i Suzaninog sina Danijela kao svoje dete. On je završio studije tonske režije u Sloveniji i već godinama radi u „Grandu“.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ćerke Zdravka Čolića Una i Lara odlukom svojih roditelja nikada se nisu javno eksponirale. Tek nedavno, kada je starija ćerka napunila 18 godina, njene fotografije su osvanule u javnosti i tada se saznalo da Una pohađa jednu privatnu srednju školu, gde je godišnja školarina oko 50 hiljada evra. Mlađa Lara ima 14 godina i ide u osnovnu školu. Zanimljivo je da se i Čolina supruga Sandra nikada ne pojavljuje s njim u medijima.

Zdravko Colic
Zdravko Čolić Foto:Vesna Lalić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar