Podeli
Darko Lazić Foto: E-Stock

"Jedem sve, "cepam" i slaninu, šunku, hleb... Ne biram. Uzimam šta mi se uzima, samo što je sve u manjoj količini u odnosu na ranije", otkrio je folker Darko Lazić svoj način ishrane.

PROČITAJTE JOŠ

Darko Lazić je zahvaljujući operaciji želudca od februara ove godine izgubio čak 80 kilograma. Iako se konstantno komentariše njegova fizička promena, te je svaki put drugačiji i mršaviji, pevač je za Nova.rs otkrio kako se hrani. Naime, on sada nema određen način ishrane i jede sve što poželi, samo u manjoj količini. Posle intervencije bio je na kašicama i supicama, ali sada u ishrani ima svega po malo.

“Oduvek sam maštao da budem mršav kao grana, i biću. Nije mala stvar odlučiti se za operaciju želudca kao ja, ali uspeo sam i izdržao. Nije mi bilo svejedno, ali imao sam cilj. I dalje ga imam. Izgubio sam oko 80 kilograma i želim još. Još uvek nisam postigao željene rezultate i ne žurim nigde”, rekao je folker.

Lazić kaže da nema određenu iskranu već jede šta čega mu se organizam žaželi.

“Jedem sve, “cepam” i slaninu, šunku, hleb… Ne biram. Uzimam šta mi se uzima, samo što je sve u manjoj količini u odnosu na ranije. Pre sam mogao da pojedem celo prase, a sada samo rep (smeh)”, rekao je pevač za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar