Čukanović: Preležao sam koronu, a to nisam znao

Showbiz 17. mar. 202109:05
Podeli:
Filip Čukanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Voditelj utarnjeg programa "Prva", Filip Čukanović, nedavno se vakcinisao protiv koronavirusa, ali, s obzirom na to da je nakon tri nedelje imao veliki broj antitela, stručnjaci su rekli da je najverovatnije preležao koronavirus, a da to nije ni znao.

„Test na antitela govori da imam 100, što stručnjaci kažu da je veoma dobro. Uradio sam ih tri nedelje od revakcinacije. To je veliki broj antitela, te su mi dodali da je prilično sigurno da sam imao koronavirus. Očigledno somatski, jer nikakve simptome poslednjih godinu dana nisam imao. Budite oprezni, čuvajte se, to je najbitnije“, rekao je Čukanović za „Blic“.

PROČITAJTE JOŠ

Čukanović kaže da je osetio određene simptome, ali tek nakon dve nedelje od primanja druge doze vakcine, međutim kako su mu doktori rekli, to se može povezati sa umorom ili reakcijom na vakcinu.

„Nisam imao nikakvih komplikacija nakon vakcine, osim što sam prošle nedelje, znači između druge i treće nedelje od revakcine, osećao malaksalost i umor, što možemo prepisati vakcini, a i ne moramo. Zavisi kako se uzme. Primio sam „Sinofarm“ vakcinu, zato što su Kinezi distribuirali vakcinu za najveći deo sveta, čitavu Aziju i Bliski Istok, te je bila moja odluka kada sam se rukovodio kojeg proizvođača ću označiti na prijavi E – uprave. Suštinski je zaista svejedno, na primer da u tom trenutku nije bilo kineske, uzeo bi bilo koju drugu“, rekao je on za pomenuti medij.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar