Podeli
Dražen Žerić Žera Foto:Nova S

Današnji gost emisije "Među nama" bio je Dražen Žerić Žera, frontmen benda Crvena jabuka. On se preko video-poziva uključio u emisiju, pa je sa voditeljkom Majom Nikolić pričao o novoj pesmi "Nebesko platno" i konceru koji će grupa imati u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Pesma “Nebesko platno” imaće i televizijsku premijeru na kraju ove emisije, a o novoj pesmi Crvene jabuke, Dražen Žerić rekao je sledeće:

“Ta pesma je nastala kad ostanemo bez dragih ljudi jer oni su gore negde, na nebeskom platnu, i svi ćemo mi otići gore nekad. Reakcije su super, a i takvo je vreme, nekako tužno, još i ova korona, i onda je to neki mali beg od ove stvarnosti. Ova godina je grozna”, rekao je frontmen Crvene jabuke.

Dražen Žerić Žera Foto:Nova S

Još jedna tema o kojoj je voditeljka Maja Nikolić pričala sa Draženom je koncert koji će Crvena jabuka imati u Kombank dvorani, u Beogradu.

“Jako mi je drago i toplo mi je srcu. Puni smo emocija i pored svih ovih događanja u osmom martu smo u Beogradu, i pošto je koncert rasprodat, pojavila se mogućnost za još jednim terminom i odlučili smo se za sedmi mart, tako da ćemo svirati oba dana. Ima mera kojih se trebamo svi pridržavati, i biće ograničen broj ljudi, i ako ne bude velikog skoka zaraženih, družićemo se tada”, objasnio je Dražen Žerić.

Celo njegovo gostovanje pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar