Ćerka moli Breda da je uzme kod sebe, ne podnosi Anđelinu

Showbiz 30. okt. 202016:01
Podeli:
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit već godinama vode bitku oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, koja je nedavno svoj nastavak dobila na sudu. Međutim, sve to loše utiče na 19-godišnjeg Medoksa, 16-godišnjeg Paksa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šajlo i 12-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

PROČITAJTE JOŠ

Od svih njih, celu situaciju najteže podnosi Šajlo, prvo zajedničko dete čuvenog bivšeg para, koja, piše „National Enquirer“, više ne može da podnese Anđelinu.

Naime, izvor blizak ovoj slavnoj, ali i kontroverznoj porodici otkrio je kako je devojčica očajna i moli oca da je spasi od majke i uzme kod sebe.

„Njihov gadan razvod najviše je uticao na Šajlo. Oduvek je imala poseban odnos s Bredom, a sa Anđelinom nikada. Preklinje Breda da joj dozvoli da živi s njim“, otkrio je izvor.

„Anđelina je zaokupljena razvodom i bitkom za starateljstvo, ali i promovisanjem svoje karijere. Zbog toga se ne bavi decom i ne pruža im utehu, pogotovo Bredovoj miljenici. Šajlo je navodno stalno na telefonu, šalje poruke Bredu preklinjući ga da je uzme kod sebe. Nije nemoguć scenario i da pobegne od kuće, samo da bi se sklonila od majke“, tvrdi isti izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar