Podeli
Foto: Privatna arhiva

Mlada voditeljka Sara Mia Jokić, koja se za razliku od majke bavi fenomenologijom društva u svojoj emisiji, svakodnevno trenira kako bi održala kondiciju i vitku liniju.

PROČITAJTE JOŠ

Ćerka voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, ne izlazi iz teretane. Naime, mlada voditeljka, koja je prošle godine postala autorka emisije “Život plus”, ozbiljno vodi računa o svom fizičkom izgledu i zdravijem načinu života. Uprkos tome što je genetski povukla vitku liniju na majku, Jokićeva ipak pazi kako se hrani i trudi se da svakodnevno radi vežbe za zatezanje.

Foto: Privatna arhiva

Da joj ide za rukom dokazuju njene fotigrafije koje redovno objavljuje na Instagram, ali i kako izgleda preko malih ekrana, budući da kamera uvek doda koji kilogram više.

Foto: Privatna arhiva

Za razliku od Lee koja se bavi estradnim ličnostima u njenoj emisiji “Nedeljno popodne sa Leom Kišom”, njena ćerka se bavi fenomenologijom društva u svom projektu. Ona je u više navrata izjavljivala da ne želi da je porede sa majkom jer joj nije u interesu da svoju voditeljsku karijeru gradi preko tuđeg imena već po svojim delima. Iako je odrasla u novinarskoj porodici, ona ima zacrtan cilj ka kojem ide sigurnim koracima.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar