Podeli
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Čujem da za Novu godinu nastupam na Ledinama. Ne znam odakle vam to?! Nisam ja zakazala nikakav nastup. Da jesam, to bi se znalo, jer se tako nešto ne može sakriti", rekla je Ceca za Nova.rs u vezi sa navodima da će za Novu godinu nastupati sa Đanijem u poznatom restoranu na Ledinama.

PROČITAJTE JOŠ

Na nekoliko sajtova koji promovišu noćne izlaske u Beogradu pojavila se vest da će Radiša Trajković Đani i Ceca Ražnatović za Novu godinu nastupiti u jednom poznatom prestoničkom restoranu na Ledinama, što je pevačica za Nova.rs oštro demantovala.

Naime, ona tvrdi da ove najave nisu istinite, te da je njeno ime zloupotrebljeno.

“Čujem da za Novu godinu nastupam na Ledinama. Ne znam odakle vam to?! Nisam ja zakazala nikakav nastup. Da jesam, to bi se znalo, jer se tako nešto ne može sakriti”, rekla je Ceca za Nova.rs, a na informaciju da o njenom i Đanijevom nastupu postoji i reklama, istakla je da će pozvati svog menadžera da reaguje.

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

“Ja ovo prvi put čujem. Ma kakvi! To nije tačno. Da jeste, ne bih krila. Ne bih ni znala da me niste pitali. Pozvaću menadžera da reaguje”, kaže Ceca.

S druge strane, informacija o tome da će Đani nastupati u pomenutom restoranu je tačna, što je za Nova.rs i potvrdio njegov menadžer Goran Lečić Leka.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Đaniju je Nova godina dogovorena još u januaru i skoro sam se čuo sa vlasnikom tog event centra, ostalo je sve po dogovoru, ako bude uopšte dozvoljeno da se radi. Sad su svi dogovori inače ‘u magli’ jer ne znamo uopšte šta će biti do proleća – hoće li se raditi uopšte i pod kojim uslovima. Za Cecu nemam proverene i tačne informacije. Najbolje je da to provetite sa njenim menadžerom”, rekao je Đanijev menadžer za Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar