Ceca Bojković: „Bolji život“ predstavlja kraj Jugoslavije

Showbiz 22. feb. 202109:21
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Čuvena jugoslovenska i srpska glumica Svetlana Ceca Bojković, dala je novi intervju za "Avaz", u kojem je pričala o koronavirusu, vakcinama, ali i o seriji "Bolji život", u kojoj je svojevremeno imala glavnu ulogu.

Kako je ispričala, oporavila se od korone i oseća se dobro. Sa vakcinom će sačekati.

PROČITAJTE JOŠ

„To je jedan proces, ne mogu baš sada odmah da se vakcinišem, ali ako su se napravila antitiela, onda sam jedno vreme sigurna. U ponedeljak idem na skener pluća, mada mislim da je sve prošlo, nagutala sam se antibiotika i probiotika, intravenozno i tako dalje. Nisam, hvala Bogu, imala tegobe s disanjem, čak ni temperaturu, osim dva ili tri dana, ali sam imala upalu pluća, što je skener pokazao. Mislim da je to sve iza mene, jer se sada vrlo dobro osećam“, rekla je Ceca Bojković za „Avaz“.

Kada je reč o „Boljem životu“, glumica je izjavila da kraj serije predstavlja i početak raspada Jugoslavije.

„Shvatam da je to bilo jedno drugo vreme, mnogo veći prostor, koji je cela nekadašnja zemlja Jugoslavija gledala, bilo je jedinstveno tržište. I to je pripadalo, prosto, jednom drugom vremenu kojeg više nema. Jer, bukvalno, „Boljim životom“, prestankom njegovog emitovanja, počeo je raspad Jugoslavije. Mi nismo više ta zemlja koja je nekada postojala, to ima i neku, možda, i nostalgičnu notu. Tada smo još verovali. Nismo znali šta nas čeka, niko nije znao to, niko“, rekla je glumica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar