Podeli
Foto:EPA/FEHIM DEMIR EPA/FEHIM DEMIR

Čarls Spenser, brat princeze Dajane, otvoreno je negodovao nakon što je pogledao samo jednu epizodu popularne serije "Kruna". On tvrdi da ljubitelji ove serije trebaju da znaju da je "Kruna" fikcija.

Naime, serija “Kruna” prati intrige britanske kraljevske porodice kroz istoriju, a u četvrtoj sezoni bazira se na eru nikad prežaljenje princeze Dajane.

PROČITAJTE JOŠ

Za mnoge ovo je deo serije koji su najviše iščekivali, a čini se da je baš on zadao najviše glavobolje kraljevskoj porodici.

Monarhija je ljuta ponajviše zbog toga na koji način je predstavljen princ Čarls, a sada je brat princeze Dajane, Čarls Spenser progovorio o svojim impresijama.

Foto:EPA/LASZLO VARGA

“Serija se u načelu drži činjenica, ali oni važni delići između nisu činjenice. Producenti su me pitali mogu li  da snimaju u našem porodičnom domu, ali to nisam odobrio. Brine me to što će ljudi gledajući seriju zaboraviti da je sve to zapravo fikcija. Deo publike doživljava seriju kao lekciju iz istorije, što ona nije i moja je dužnost da upozorim na to  na to”, izjavio je brat pokojne princeze Dajane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar