Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Nadam se da će i ova korona do tad malo spasti, a još bolje nestati. Ja svakako dolazim u skafanderu, a poneću i vizir. Nećemo da se igramo, moramo se čuvati", rekao je čuveni harmonikaš Dragan Stojković, koji je jedan od članova žirija takmičenja "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od članova stručnog žirija takmičenja „Zvezde Granda“, Dragan Stojković Bosanac, na snimanja emisija u proteklom periodu dolazio je pod maskom i vizirom kako bi se sačuvao od koronavirusa. Čuveni harmonikaš je u strahu da se ne zarazi s toga vodi računa s kim se rukuje, komunicira i dodiruje. On je u razgovoru za portal Nova.rs rekao da će na prvo snimanje emisije poznatog muzičkog šou programa doći pod vizirom, koje je zakazano 6. septembra, doći zakamufliran od glave do pete.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Jedva čekam da počne snimanje. Svi jedva čekaju i raduju se tome. Nadam se da će i ova korona do tad malo spasti, a još bolje nestati. Ja svakako dolazim u skafanderu, a poneću i vizir. Nećemo da se igramo, moramo se čuvati“, rekao je harmonikaš.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar